Een van de grote voordelen van het gebruik van animatie voor je social media kanalen is dat het goedkoper is dan live video’s. Videoproductie zou duizenden dollars kosten. Op zoek naar een woordvoerder, acteurs, filmen en snijden. In plaats daarvan heb je maar een fractie van deze inspanning nodig om een ​​perfecte geanimeerde uitlegvideo te maken.

Internetgebruikers hebben een korte aandachtsspanne en besteden een beperkte hoeveelheid tijd aan een video of artikel. Animatie roept emoties op die resoneren met de kijkers. Het zorgt voor gesprekken en zorgt ervoor dat je publiek het verhaal wil volgen.

Hoewel veel ondernemers denken dat het maken van geanimeerde uitlegvideo’s een dure optie is, is het eigenlijk heel betaalbaar. Geanimeerde video’s zijn veel goedkoper dan live motion-video’s, omdat er geen extra kosten zijn voor het inhuren van artiesten, het huren van locaties, enz.

Channelorange is een in Nederland gevestigd bedrijf dat uitstekende animatievideo’s maakt voor ons bedrijf en alle andere behoeften. Ik heb ze benaderd voor mijn eigen vraag en ze hebben een prachtige animatievideo gemaakt voor een van mijn campagnes.

Bij animatievideo’s wordt in één studio een heel videoverhaal geproduceerd. Daarnaast kunnen geanimeerde video’s op veel gebieden van marketing, merkopbouw en promotie worden toegepast. Dus als je investeert in één geanimeerde commercial, krijg je ook een veelzijdige oplossing die veel mogelijkheden biedt voor de PR en marketing van het merk.

In vergelijking met levende menselijke acteurs promoot animatie geen bepaalde leeftijd, ras of nationaliteit. Dit is van vitaal belang omdat internet hard op weg is een wereldwijde marktplaats te worden. Daarom moet uw bedrijf iedereen aanspreken, wie ze ook zijn.

www.channelorgange.nl